Het vakantie huisje     

    

Ons Koetshuisje in de luwte  

is volledig verbouwd tot een modern , sfeervol en passend in het Groninger landschap, vakantiehuisje. Van veel gemakken voorzien en toegankelijk voor zelfs een rolstoel, kan het haast niet anders dan dat U zich hier goed op uw gemak voelt De keuken biedt een 4 pits keramische kookplaat, een koelkast, een magnetron, serviesgoed en bestek, pannen en overig keukengerei.

Alles wat U nodig heeft aan meubilair is aanwezig. Wilt U tv of video kijken, dat kan.ook het afspelen van uw cds is mogelijk . Zin in een gezellig vuurtje erbij ? U hoeft het brandhout in de houtkachel maar aan te steken. Overigens is dit hout gratis. Aan de wanden hangt kunst en de kamer wordt opgesierd met interessante curiosa . Telefoon kan worden benut. 

Indien U behoefte heeft aan gebruik van het internet; ook daarvoor treft U een aansluiting aan. De prachtige natuurstenen vloer verwarmt de ruimte en vormt tezamen met de houten afwerking, een rustiek geheel waar U zeker rust vindt.

 

Uw automobiel kan worden geparkeerd onder de carport ,of op onze dichtbijgelegen parkeerplaats .


Het terras is groot genoeg om bij warm weer buiten te zitten . Voor uw meegebrachte fietsen is plek om ze te stallen gedurende uw verblijf . 

Het sanitair is compleet te noemen. Heerlijk om eens rustig bij te komen. Tevens is het mogelijk om een wasmachine met droger te gebruiken. Het gebruik hiervan is voor huurders van het huisje gratis.

Uw uitzicht is ruim en geeft zo lang het licht is voldoening. Maar ook als het donker is, valt er nog genoeg te zien. Hoog boven U, wel te verstaan : sterren, de maan en planeten laten zich volop zien. Dat komt oa door de afwezigheid van licht en de schone lucht verruimt de helderheid nog eens extra.

Via de trap bereikt U de slaapvertrekken . 

Er bevinden zich op de verdieping twee slaapkamers. Een tweepersoonsbed in de voorkamer en twee eenpersoonsbedden in de achterkamer. Indien benodigd kan dit aantal worden uitgebreid . Na een verkwikkende slaap is het altijd weer genieten van ons dunbevolkte streekje. Een blik naar buiten geworpen , geeft onmiddellijk dat gevoel van ruimte.

Misschien werkt de boer wel op het land of ziet U een koppel ganzen overvliegen, het Groninger landschap is altijd boeiend en-uiteraard-van een open en uitnodigend karakter.

Kortom, ons vakantiehuisje biedt U een prachtige combinatie van alles wat U nodig heeft . Niet te groot , niet te klein .

E-mail:info@indeluwte.nl

Geinteresseerd ? Als u meer wilt weten, stuur ons een bericht met al uw vragen.