" le Salon "

 

 Een nieuw klusteravontuur is inmiddels van start gegaan , alhier in Vriescheloo . In "le salon" aan de Dorpsstraat 65 bent U welkom om onze fraaie en spannende collectie kunst en antiek te komen bezichtigen en wanneer U daartoe wenst te besluiten , over te gaan tot aanschaf . Schilderijen uit diverse perioden en van diverse Nederlandse en buitenlandse kunstenaars , prenten, etsen , litho's enz , hangen hier aan de wanden van "le salon" te wachten tot een nieuw baasje zich aandient . Glas , aardewerk , porselein , houten voorwerpen , (sier)borden , servies , lampen , hoedjes , (antieke) kleding(stukken) , curiosa , sieraden , boeken , gebruiksvoorwerpen enz enz , sieren "le salon"op .

                                      

 

Wij zijn er trots op dat we een breed assortissement aan interessante items kunnen aanbieden . Een bezoekje aan "le salon" is dan ook altijd een feest . Een kopje koffie en/of een drankje bieden wij standaard onze gewaardeerde bezoekers aan . Het is uiteraard altijd mogelijk om geheel vrijblijvend via de e-mail soraya.sonja@gmail.com   ons te vragen naar de mogelijke aanwezigheid van uw interesse . Een afspraak maken kan natuurlijk ook !

                                           

Vriescheloo is gelegen in de Gemeente Bellingwedde en is éen van de vele mooie en charmante plekken in "Westerwolde" , het zuid-oostelijke deel van Oost-Groningen . Een tocht naar onze nog ongerepte en authentieke streken is altijd de moeite waard . Combineer het bv met een verblijf in ons "koetshuis" of in grote Joop , onze (pipo)wagen . Ze zijn op deze website via de link te bekijken .

Let op : onze openingstijden zijn wisselend , maar op zondag is "le salon" vrijwel altijd vanaf 13.00u te bezoeken . U wilt zekerheid ? Bel dan even : 059 754 1300/1877 of mail naar soraya.sonja@gmail.com

Op onze parkeersplaats links vooraan , is genoeg plek . "Le salon" is "de salon" van de oude hereboeren en hun eega's die onze originele Oldambsterboerderij uit 1921  genaamd "in de luwte"  benutten om daar de gevestigde elite van het dorp te kunnen ontvangen . Het stijlplafond , de gehouten deuren , de majestueuze glasinlood entrée en de zwartmarmeren schouw laten aan duidelijkheid niets te wensen over . U zult er zich thuisvoelen .

           

Mocht U vragen hebben , we zijn goed te bereiken via soraya.sonja@gmail.com  of 059 754 1300/1877 . Indien U onze website nog verder wenst te bekijken , keer dan terug naar het hoofdmenu of ga naar www.indeluwte.nl